Korting PvdA-leden voor bezoek aan 50PlusBeurs. Wie helpt mee in de PvdA-kraam?

Door Redactie op 3 augustus 2018

PvdA-leden kunnen korting krijgen voor een bezoek aan de 50PlusBeurs. Omdat de PvdA ook dit jaar met een kraam aanwezig is op de 50PlusBeurs, die van dinsdag 18 t/m zaterdag 22 september in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden. We zoeken nog vrijwilligers die op één of meer dagdelen ambassadeur van de PvdA willen zijn voor bezoekers aan de beurs.

Hoe komt u voor korting op de toegangsprijs in aanmerking?
PvdA-leden kunnen korting krijgen als zij zich digitaal aanmelden. Ga naar www.50plusbeurs.nl en druk op de rode button Bestel tickets in de voorverkoop! of ga direct naar de bestelpagina. Vul in het daartoe bestemde vakje de actiecode in; die luidt: pvda 
De toegangsprijs wordt dan € 9,50 in plaats van € 17,50.

Wie helpt ons op de 50PlusBeurs?
De voorbereiding en organisatie is op verzoek van het partijbureau grotendeels in handen van de coördinatiegroep van het Ouderen Netwerk PvdA. Er hebben zich al vrijwilligers gemeld, maar er is nog plaats voor meer leden die een gesprek aan wil gaan met andere bezoekers van de 50PlusBeurs. Wie één of meer dagdelen ambassadeur wil zijn van onze partij, kan zich opgeven bij Fred Cohen op het e-mail-adres fredcoh.fc@gmail.com. Een beursdag begint om 10 uur en eindigt om 18 uur. Wij zorgen er voor dat vrijwilligers de dag dat zij meedoen gratis toegang hebben tot de beurs.
Nadere bijzonderheden over de voorbereiding en de vergoedingen van de reiskosten volgen na aanmelding.

Hoewel de 50PlusBeurs altijd in de – voor parlementariërs drukke – week van Prinsjesdag valt, hoopt het partijbureau dat ook Kamer- en partijbestuursleden van de PvdA zich vrij kunnen maken om een dagdeel aanwezig te zijn.

Verdere informatie
Voor vragen en opmerkingen over de aanwezigheid van de PvdA op de 50PlusBeurs kunt u terecht bij Fred Cohen op het e-mail-adres fredcoh.fc@gmail.com

Bekijk voor verdere informatie over de beurs en over de mogelijkheid om het avondprogramma bij te wonen (tegen extra betaling) de website van de 50PlusBeurs.

Foto
Bovenstaande foto is genomen tijdens de 50PlusBeurs van 2017.