Door op 2 april 2014

Wat is uw vraag in het kader van de Europese verkiezingen

Op 22 mei a.s. zijn de verkiezingen voor het Europees parlement. Verkiezingen die vanzelfsprekend belangrijk zijn voor de PvdA. Verkiezingen die ook belangrijk zijn voor ouderen en voor het ouderenbeleid. Het Ouderen Netwerk PvdA levert graag haar bijdrage aan de campagne. Enerzijds willen we graag peilen welke onderwerpen en vragen ouderen bezig houden in relatie tot Europa. Anderzijds willen we onze campaigners graag zo goed mogelijk beslagen ten ijs laten komen in hun gesprekken met de kiezer.

De coördinatiegroep van het Ouderen Netwerk zal het landelijk campagneteam een overzicht overhandigen van onderwerpen en vragen die leveren onder de oudere kiezers. Om zo compleet mogelijk te zijn hebben we uw hulp nodig. Welke vragen houden u bezig m.b.t. Europa. Wellicht zijn het vragen als: Blijft mijn pensioen buiten invloed van de Europees unie? Kan ik als ik overwinter in Spanje AWBZ zorg krijgen? Wat doet de PvdA er aan om mijn baan niet naar andere delen van Europa te laten verdwijnen? Als ik in het buitenland betere en wellicht goedkopere gezondheidszorg kan krijgen , is dat dan mogelijk in de basis verzekering? etc. Mail uw vraag of opmerkingen naar ouderennetwerk.pvda@ziggo.nl. Doe dat voor 17 april a.s.

Na 17 april bundelen wij de vragen. en sturen deze door naar het campagne team en het Partijbestuur. Het campagne team formuleert de PvdA antwoorden bij de gestelde vragen . Deze zogenaamde Q&A’s kunnen de campagneteams ondersteunen.