Druk bezoek aan kraam van Ouderen Netwerk PvdA tijdens Congres in Ahoy

Door Coördinatiegroep OuderenNetwerk PvdA (ONP) op 25 oktober 2023

Op het gedenkwaardige congres van 14 oktober in Ahoy stonden we als ONP met een kraam op de informatiemarkt. 

We hebben veel passanten mogen spreken en/of groeten. Onder meer met: mensen van het Partijbureau, oud-bewindspersoon / senator, kandidaat lid voor de Tweede Kamer en haar vader, een prominent lid van de Raad van Ouderen, webmaster van de stichting Bart Tromp, diverse congresgangers met belangstelling voor Ouderenbeleid op landelijk en lokaal niveau. Dat heeft in enkele gevallen geleid tot bijdragen en adviezen vanuit ONP voor lokale bijeenkomsten.

Er was voorts vanuit de congresgangers belangstelling voor “grootouders voor het klimaat” en voor Alzheimer Nederland. 

Uiteraard hebben we gesproken met collega-kraamhouders, onder meer van Netwerk Zorg, Netwerk Cultuur, het roze Netwerk, de delegatie in het Europees Parlement en de JS. 

We kijken met genoegen terug op een bijzonder congres van de samenwerkende partijen. En we wensen ons allen veel succes in de campagne en de daarop volgende formatie.

N.B.
Lees ook het bericht ‘Dank en vaarwel voor Kamerleden aan het einde van deze korte Kamerperiode’ op deze webpagina.

Op de foto een blik op congresgangers in Ahoy op 14 oktober 2023 

Coördinatiegroep OuderenNetwerk PvdA (ONP)

Coördinatiegroep OuderenNetwerk PvdA (ONP)

De coördinatiegroep vormt het algemeen bestuur van het ONP. De werkgroepen van het ONP functioneren in hoge mate autonoom. Elke werkgroep kiest uit haar midden een trekker. De gezamenlijke trekkers maken deel uit van de coördinatiegroep, die zich verder uit kan breiden met maximaal 5 leden van het ONP. Zie voor de namen van de leden van

Meer over Coördinatiegroep OuderenNetwerk PvdA (ONP)