Inbreng Ferd Crone in Eerste Kamer over ontwerp-Wet toekomst pensioenen

Ferd CroneFerd Crone heeft op 22 en 23 mei 2023 namens de PvdA-fractie in de Eerste Kamer het woord gevoerd bij de behandeling van de ontwerp-Wet toekomst pensioenen.

Zijn bijdrage aan het debat in eerste termijn, zoals hij die tevoren had opgeschreven, is hier te downloaden.

Maar omdat het meestal net iets anders loopt dan vooraf gedacht, mede vanwege de interrupties, hebben wij ook die delen uit de (nog niet goedgekeurde) Handelingen bij elkaar gezocht, waarin Ferd het woord voert in zowel de eerste als de tweede termijn van de behandeling van het wetsontwerp. De interrupties van andere Kamerleden en de antwoorden van Ferd daarop, zijn daarin meegenomen. Wij hebben – op één uitzondering na – afgezien van het opnemen van de interrupties die Ferd zelf pleegde.
Dit tezamen is hier te downloaden

Op dinsdag 30 mei 2023 wordt er gestemd over het wetsontwerp.

Toevoeging aan het bovenstaande

In een kort artikel op de website van de PvdA beschrijft Ferd Crone na het debat in de Eerste Kamer “de overwegingen van de PvdA en onze belangrijkste punten tijdens dit debat.”  Het artikel is hier te lezen.

Coördinatiegroep OuderenNetwerk PvdA (ONP)

Coördinatiegroep OuderenNetwerk PvdA (ONP)

De coördinatiegroep vormt het algemeen bestuur van het ONP. De werkgroepen van het ONP functioneren in hoge mate autonoom. Elke werkgroep kiest uit haar midden een trekker. De gezamenlijke trekkers maken deel uit van de coördinatiegroep, die zich verder uit kan breiden met maximaal 5 leden van het ONP. Zie voor de namen van de leden van

Meer over Coördinatiegroep OuderenNetwerk PvdA (ONP)